Active Beauty
Inspiráló élmények

Vár a dm Gyereknap a Vasúttörténeti Parkban!

Inspiráló élmények

A közös élmények összehozzák a családot! A gyerekek még évek múlva is örömmel emlékeznek vissza egy-egy kalandos programra, az élmények pedig nemcsak a családi kapcsolatokat erősítik, de a gyerekek fejlődését is segítik. Május utolsó hétvégéjén újra várja a családokat a dm Gyereknap a Vasúttörténeti Parkban, ahol színes kínálattal készülnek a családoknak.
 
A színpadon a gyerekek kedvenc előadói váltják egymást: együtt lehet dúdolni a dalokat Halász Judittal, Rutkai Borival, számít a gyerekek érdeklődésére a Zabszalma Együttes, Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar, a Fabula Bábszínház pedig varázslatos világba repíti a kicsiket. 

Mindeközben tucatnyi helyszínen lehet bekapcsolódni az élményprogramokba: kiderül, mennyire vannak otthona családok a napvédelem témájában, meg lehet kóstolni a dmBio finomságait, kipróbálni egy mini kalandparkot, miközben az anyukáknak színtanácsadással is kedveskedik a dm.
 
A környezeti nevelés is megjelenik majd játékos formában: a Bábozd Zöldre Egyesület két főhőse, Mimó és Csipek és barátaik a mindennapi tevékenységeken keresztül mutatják meg a környezeti és természeti értékek fontosságát és az egyéni cselekvés jelentőségét, óriás társasjátékok segítségével tudhatják meg a gyerekek, mit tehetnek Földünk egészségéért! Mimó és Csipek a gyerekekhez hasonlóan mindenre kíváncsiak, folyton kérdeznek, és újabbnál újabb kalandokba keverednek.

Ha már környezettudatosság, akkor a helyszínre érdemes kulacsot is magunkkal vinni, hiszen több ivókútnál is megtölthetjük majd a nap folyamán, miközben megpihenünk az izgalmas kalandok között.

Aki egy kis nyugalomra vágyik, érdemes felkeresnie a babapihenő részt, de a jóga sarok varázslatos helyszínén is izgalmas kalandok, sok mozgás és kacagás vár a gyerekekre.  Képzett gyerekjóga oktatók segítségével meséken keresztül kezdenek el megismerkedni egy-egy izgalmas jógapózzal, és azok pozitív testi-lelki hatásaival.

A Vasúttörténeti Parkba nosztalgivonattal is el lehet jutni a rendezény napjain, a kis vonatimádoknak ez kihagyhatatlan élmény!

Még több információ: dm Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban | dm.hu
Jegyek: Webshop | Magyar Vasúttörténeti Park (vasuttortenetipark.hu)