Active Beauty
Együtt a babákért

A dm a nehéz helyzetben is támogatja a kisgyermekes családokat

Együtt a babákért

Nagyvállalatként nemzetközileg köteleződtünk el a nehéz körülmények között élő kisgyermekes családok megsegítése mellett. A segítségnyújtást az elmúlt években a járvány miatt megváltozott körülmények sem akadályoztak minket, sőt nagyobb szükség volt a támogatásra, mint korábban. 
A családok idén is számíthattak az Együtt a babákért programra, melynek keretében fél évre elegendő pelenkával támogattunk 260 hátrányos helyzetben élő kisgyermekes családot.


A jótékonysági programunk immár több mint egy évtizedes múltra tekint vissza, csakúgy, mint együttműködésünk a Katolikus Karitásszal, akik minden évben gondoskodnak arról, hogy a támogatás olyan családokhoz jusson el, ahol valóban a legnagyobb szükség van a segítségre. Ez évről évre egyre nehezebb feladat. A koronavírus járvány tovább mélyítette a nehéz körülmények között élők helyzetét és sajnos egyre több család életét törte derékba pont akkor, amikor a legnagyobb szükség lenne az anyagi biztonságra és a nyugodt környezetre a családban, egy kisbaba érkezésekor.

Idén is országszerte 260 kisgyermekes családot választott ki a karitatív szervezt, akik számára hatalmas könnyebbséget jelent majd a mindennapokban a fél évre elegendő babylove pelenka. Az adomány teljes mennyisége 6500 csomag, aminek összeértéke közel 20 millió forint. A pelenkák átadása januárban a Nógrád megyei Karancsságon kezdődött meg, és folyamatosan zajlik országszerte.
 
Köszönjük a Katolikus Karitász önkénteseinek az odaadó munkát. A családok továbbra is számíthatnak az Együtt a babákért programra, és a dm támogatására.