Active Beauty
dm Jótékonysági focitorna a legkisebbekért

A dm és együttműködő partnerei 5 millió forinttal támogatják a százhalombattai Szülők Fóruma Egyesületet

dm Jótékonysági focitorna a legkisebbekért

A dm és üzleti partnerei a százhalombattai Szülők Fóruma Egyesületet támogatták az idén 7. alkalommal megrendezett jótékonysági focitorna keretében: az 5 millió forintos támogatásnak köszönhetően 70 család részesülhet térítésmentesen az egyesület által biztosított komplex egyénre szabott kezelésekben.  
A torna ünnepélyes megnyitóján Schmidt Mónika a Szülők Fóruma Egyesület szakmai vezetője vette át Kanyó Rolandtól, a dm marketing és PR vezetőjétől jelképesen az 5 millió forint értékű adományt, aki elmondta, hogy nagyon meghatotta őket, hogy rájuk esett a drogéria választása. A százhalombattai Szülők Fóruma Egyesület egészségkárosodott és megváltozott fejlődésmenetű gyermekek érdekvédelmét és rehabilitációjáért végzi. Olyan komplex szakszerű segítséget nyújtanak, ahol a gyermekek sérülésspecifikusan kapnak korai fejlesztést. Emellett a szülőket pszichológus kíséri a nehéz életszakaszon, mert a család akkor tud egészségesen működni, ha az édesanya és édesapa is visszakaphatja a mentális egészségét. A kisgyermekek gyógykezelése egyre nagyobb anyagi terhet ró a családokra, különösen napjainkban. A szervezet igyekszik az egyedi élethelyzeteket is figyelembe venni. Az 5 millió forintos adomány nagyon sok család életét könnyíti meg.  

A változatos gyerek programokkal egybekötött sporteseményre 2022. szeptember 10-én került sor, aminek az előző évekhez hasonlóan a törökbálinti Arëna adott otthont. A pályákon 16 csapat mérkőzött meg egymással, a dm-et három csapat is képviselte a tornán.  

Az eseményt Görgey András a dm ügyvezetője és Kanyó Roland dm marketing és PR menedzsere nyitották meg, akik maguk is játszottak a focitornán dm-es színekben. „Nagy öröm számunkra, hogy idén maximális nevezési létszámmal, 16 csapatot köszönhetünk a pályán. Megtiszteltetés számunkra, hogy vannak partnereink, akik kezdetektől fogva támogatják küldetésünket, és már hetedik alkalommal vesznek részt a tornán, mindemellett pedig új csapatokat is köszönhetünk idén. A dm számára a kisgyermekes családok támogatása kiemelten fontos. Focitornánk támogatottjának kiválasztásában azokra a helyi szervezetekre koncentrálunk, akik munkahelyünk, és munkatársaink otthonainak vonzáskörzetében végzik tevékenységüket. Ezzel is szeretnénk aktív részesei lenni ennek a közösségnek.” 

Résztvevők: dm Központ, dm Raktár, dm Hobby, Mediátor, Stada Hungary Kft., Mediline Kft., törökbálinti Arëna, Johnson & Johnson Kft., Sofidel Hungary Kft., GlaxoSmithkline Kft., Partner in Pet Food Hungária Kft., Nestlé Hungária Kft., Colgate-Palmolive Magyarország Kft., RB (Hygine Home) Hungary Kft., JuvaPharma Kft, LeasePlan Hungária Zrt. 

A tornát a Mediline Kft. csapat nyerte, a döntőt az előző évi torna győztesével, a Sofidel Hungary Kft. csapatával vívták, akik így az előkelő második helyezést érték el. A dobogó harmadik fokára a tornának helyszínt adó törökbálinti Arëna csapata állhatott fel. 
 

Legjobb kapus címet a MediBio játékosa, Köles Péter érdemelte ki. 

A torna gólkirálya(i) elismerést 7-7 góllal a Sofidel játékosa Engelbrecht Attila és Aréna csaptának tagja Fodor Kristóf kapta meg. 

Legjobb női játékos címet a házigazda a dm Hobby csapat játékosa György Andrea vihette haza, aki idén először vett részt a tornán. 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=V75U9vyVtzw