Menü

Vicces farsangi jelmezek pároknak

Home » Szabadidő » Tippek és trükkök » Vicces farsangi jelmezek pároknak - 02.2017

Javában tart a farsangi szezon, ami a farsangi ételeken és játékokon túl a jelmezes bálokról is szól. Ha már a kezünkben a meghívó, de még nem tudjuk, milyen jelmezbe bújjunk, akkor inspirálódjunk az alábbi maskarákból. Cikkünkben olyan vicces, egyedi, ugyanakkor könnyen elkészíthető farsangi jelmezek kaptak helyet, amelyeket első sorban pároknak ajánlunk, de garantáltan egyedül is sikert arathatunk bennük!

Feketén-fehéren
A fekete-fehér filmek rajongóinak ajánljuk ezeket a jelmezeket, amelyek ötletes módon repítenek vissza minket a régi mozik világába. Gyűjtsünk össze elegáns fekete, fehér és szürke ruhadarabokat, arcunkat pedig mázoljuk szürkére. A hölgyek a szürke arcfesték felvitele után a szokásos módon hangsúlyozhatják szemüket fekete tusvonallal és szempillaspirállal, azonban fontos, hogy ezúttal az ajakrúzs is fekete legyen. A szemhéjtussal akár párunknak is rajzolhatunk korhű bajuszt.

Kezeket fel, senki ne mozduljon!
A következő jelmezszett is monokróm, ám ezúttal nem az elegáns, hanem a hétköznapi ruháink között kell keresgetni a kellékeket. A bankrabló páros fekete-fehér csíkozású felsőt, sötét nadrágot, fekete kesztyűt és sapkát visel. Az álcázás érdekében szükség lesz hozzá még fekete maszkra, amelyet kartonpapírból is kivághatunk vagy készen is vásárolhatunk, és persze ne feledkezzünk meg a szatyorról, amelybe a zsákmányt tesszük: szimpla vászonszatyorra rajzoljunk dollár- vagy eurójelet fekete textilfilccel, és kész is vagyunk!

Mr. és Mrs. Sárga
Íme egy jelmezötlet, amelynél lényegében teljesen mindegy, hogy mit viselünk – csupán két részletnek kell stimmelnie, de azoknak nagyon! A Lego figurák jellegzetes feje sárga kartonpapírból elkészíthető (videós segédanyag megtekinthető: itt), ezekre már csak a szemeket és a szájat kell fekete filccel felrajzolni. A kezek szintén megoldhatók kartonpapírból, ám hogy könnyű legyen tartani őket, érdemes sárgára festett fakanálra erősíteni a kézfejeket.

Instagram-gyanús
A farsangi bálban garantáltan lövünk majd magunkról egy-két szelfit… Milyen vicces lenne hát, ha eleve szelfinek öltöznénk? De persze a szelfi mit sem ér közösségi oldal nélkül, így aztán párunk lehet az Instagram. Öltözzünk tetőtől-talpig feketébe, hogy érvényesülhessenek a kiegészítőink. Nyomtassuk ki az Instagram logóját kb. 30-40 cm szélességben, és néhány öltéssel rögzítsük azt partnerünk felsőrészén. A saját kosztümünk valamivel időigényesebb: nyomtassuk ki egy Instagram-fotónk fejlécét és leírását, ragasszuk fel fakeretre, végül pedig vékony szalagból készítsünk hozzá nyakba akasztót.

@instagram #selfie

A post shared by Tim Norris (@tmnrrs) on

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk