Active Beauty
Spenótos-rikottás tönkölytortellini zabkrémmel, borsóval és cukorborsóval

Egy tészta, amely boldoggá tesz

Spenótos-rikottás tönkölytortellini zabkrémmel, borsóval és cukorborsóval

A tönkölytortellini megvalósítása egyszerű: vesszük a tésztát, készítünk hozzá egy finom szószt, majd jóízűen elfogyasztjuk.

Elkészítési idő: 25 perc

Hozzávalók 2 személyre:

  • 250 g spenótos-rikottás tönkölytortellini
  • 1 evőkanál ghí
  • 3 újhagyma
  • 200 ml zab főzőkrém
  • 1 bio citrom reszelt héja
  • 1 evőkanál citromlé
  • 100 g cukorborsó
  • 100 g fagyasztott borsó
  • ízlés szerint frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

  1. A hagymát karikázza fel, a cukorborsót átlósan szeletelje fel.
  2. A tortellinit kissé gyöngyöző sós vízben főzze 12–15 perc alatt al dentére.
  3. Egy serpenyőben melegítse fel a ghít, és az újhagymakarikákat kb. 2 perc alatt kevergetve pirítsa benne.
    Öntse fel a zab főzőkrémmel, adja hozzá a citromhéjat és -levet. A cukorborsót és a borsót is tegye bele, 3 percig melegítse a zabkrémben.
  4. Adja hozzá a tortellinit is. Jól keverje el és azonnal tálalja.

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentésMentésMentés