Menü

A legmenőbb téli trendek

Ezek az idei szezon legdivatosabb darabjai!

Home » Szépség » A legmenőbb téli trendek - 12.2016

Dermesztő hideg, rövid nappalok, járhatatlan utak, és még sorolhatnánk, milyen sok mindennel vádolható a tél, azonban mellette is jó pár érvet fel tudunk sorakoztatni: például, hogy az új évszakkal új téli trendek is járnak, amelyek igencsak feldobják mindennapjainkat. Ráadásul ezekkel könnyebb elviselni a mínuszokat is. Cikkünkben a legmenőbb téli trendek kerülnek bemutatásra!

Pufikabát

Most biztosan többen azt gondolják magukban, hogy a pufikabátban nincs semmi újdonság, eddig is előszeretettel viseltük télen. Igen ám, de most elegáns oldaláról is megismerhetjük ezt a téli holmit. Most már nemcsak sportos szettekkel, hanem kifejezetten elegáns darabokkal (például miniszoknyával vagy ruhával) is viselhető, ráadásul színes és metálfényű verziókban is kapható.

Combcsizma

Először is felejtsük el azt a képet, ami a Micsoda nő! óta a fejünkben él a combcsizmákról… Ez a lábbeli a szezon legnépszerűbb fazonja, és nem is csodálkozunk rajta, hogy bekerült az idei téli trendek közé, hiszen hosszítja a lábat, rendkívül sikkes és nem utolsó sorban szexi is. Felhúzhatjuk csőszárú farmerrel vagy csinos kis ruhával, a lényeg, hogy hagyjuk érvényesülni szettünkben.

Műszőrme stóla

Aki a kötött sálat unalmasnak tartja, szerezzen be egy műszőrme stólát, ami azon kívül, hogy melegít, remekül feldobja szettünket is. Fonhatjuk a nyakunk köré, viselhetjük félvállasan… Szóval rendkívül jól variálható darab!

Neked melyik a kedvenced a téli trendek közül?

Mentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk