Menü

Tavasz: a változások évszaka

Ízelítő az active beauty magazin márciusi lapszámából

Home » Szabadidő » Tavasz: a változások évszaka - 03.2018

Lapozzon bele az active beauty márciusi lapszámába és újuljon meg segítségünkkel!

Tavasz: a legcsodásabb évszak. A hideg, borongós hónapokat felváltja a napsütés és a madárcsicsergés. A természet újjászületése ránk is inspirálóan hathat. Márciusi lapszámunkban rengeteg hasznos tippet és tanácsot olvashat a tavaszi megújulásról. Segítségünkkel kipróbálhatja az aktuális sminktrendeket, felfrissítheti az otthoni dolgozósarkát, tudatossá- és egészségessé alakíthatja életmódját.


Az active beauty magazin a dm ingyenes nyomtatott női magazinja, ami rengeteg hasznos tippet és trükköt tartogat a divat, a szépségápolás, a lakberendezés, az utazás, az egészséges táplálkozás területén. A magazin díjmentesen megrendelhető és még a postaköltség miatt sem kell aggódnia, ugyanis az active beauty magazint – teljesen ingyen postázzuk ki Önnek!

Rendelje meg a magazint díjmentesen és helyezze magát kényelembe!

 

Fókuszban a lélektükör

A szem a lélek tükre. Elcsépelt, de örökérvényű mondás. 2018 a szemhangsúlyos sminkek éve, így lapszámunkban lépésről lépésre mutatjuk be a legtrendibb szemsminkek elkészítését.. Monokróm szemhéjpúderekkel, feltűnő színekkel és extrém tusvonalakkal turbózhatja fel tavaszi sminkjét, hogy egyedi megjelenésével mindig, mindenhol ki tudjon tűnni a tömegből. Természetesen nem szabad megfeledkeznünk az arcunkat keretező szemöldökről sem, így hasznos tippeket olvashat a tökéletes szemöldök titkáról.

Otthonosan a munkában

Az otthoni munkavégzéshez elengedhetetlen egy praktikusan berendezett munkasarok, ahol nyugodt körülmények között, inspiráló közegben koncentrálhatunk feladatainkra. Pár új kiegészítővel csodákat érhetünk el, teljesen átalakíthatjuk rideg íróasztalunkat.  Lapszámunkban összeszedtük a legfontosabb irodai kiegészítőket és a leghasznosabb tippeket, amelyek által megteremtheti álmai munkakuckóját.

Életmódváltásra fel!

Nem kérdés, a tavasz a legalkalmasabb időszak az életmódváltásra. A boltok polcain egyre több gyümölcsöt és zöldséget találhatunk meg, az idő egyre alkalmasabbá válik a kültéri sportok és kirándulások szervezésére. Fontos, hogy külsőnk- és környezetünk megújítása mellett az egészségünkre is odafigyeljünk. Márciusi lapszámunkban mindent megtudhat az otthoni mozgásról, a tudatos étkezésről, továbbá rengeteg egészséges receptet találhat meg a magazinban, hogy idén tavasszal végre teljes életmódváltásba kezdhessen segítségünkkel.


 

Ha szeretné postán is megkapni a magazint, rendelje meg teljesen díjmentesen!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk