Menü

Találja meg a tökéletes parfümöt!

Az illat, amely Önhöz illik

Home » Szépség » Találja meg a tökéletes parfümöt! - 11.2017

Több ezer éve használunk illatokat, hogy kifejezzük egyéniségünket, hogy általuk különlegesebbnek és vonzóbbnak tűnjünk. De hogyan is találhatjuk meg azt a parfümöt, amely tökéletesen illik hozzánk? A kínálat elképesztően széles manapság, ám a feladat nem lehetetlen! Tippjeinkkel Ön is rálelhet az igazira.

Ne siesse el!
A tökéletes illat megtalálására időt kell szánni, sőt ki kell élvezni a folyamatot! Lehet, hogy nem találja meg elsőre a megfelelő parfümöt, de ami késik, nem múlik…

TESZT! MILYEN PARFÜM ILLIK A SZEMÉLYISÉGÉHEZ?

Kísérletezgessen!
Tesztpapírok segítségével illatoljon meg több parfümöt, hogy eldönthesse, melyik illatcsalád áll Önhöz legközelebb. Ha megvannak a befutók, akkor azokat tesztelheti a bőrén is. Sőt, ez nagyon fontos része a folyamatnak, hiszen minden illat minden bőrön kicsit másképp érződik.

De ne próbáljon ki egyszerre túl sokat!
Az egyik leggyakoribb hiba, hogy a vásárló egyszerre 5-6, vagy még annál is több parfümöt ki akar próbálni, de ez szinte teljesen felesleges. Orrunk ugyanis könnyen telítődik az illatokkal, a harmadik vagy negyedik kombináció után már nagyon nehéz különbséget tenni. Egy trükköt azért bevethetünk: ha úgy érezzük, hogy orrunk elfáradt, szagoljunk bele kávéba!

Illatolja meg többször!
Bizony, ugyanazt az illatot többször is meg kell szagolnunk, hogy teljes valójában érezhessük. Első szippantásra ugyanis a fejjeggyekkel találkozunk, néhány perc elteltével aztán kiérezhetőek a szívjegyek, amelyek nagyjából fél órán keresztül maradnak a bőrön. Végül pedig az alapjegyek következnek, ezekhez azonban pár órának el kell telnie.

Tegye félre az előítéleteket!
Talán nem gondolná, hogy egy parfüm illik Önhöz, amelynek rózsaszín csomagolása van (és Ön sosem hord rózsaszínt), vagy mondjuk a neve nem szimpatikus. Felejtsen el minden külső tényezőt, koncentráljon magára az illatra – garantáltan rengeteg kellemes csalódás fogja érni!

Milyen alkalomra keres parfümöt?
Mert hogy nem mindegy, milyen célra vásárolja azt az illatot! Egy hétköznapi parfümre vágyik? Netán egy olyanra, amelyet randevúk előtt fújna magára? Amikor illatolja az esélyes befutókat, képzelje maga elé a szituációt, amelyben viselni fogja őket.

Vásároljon egyedül!
A tökéletes parfüm megtalálása nem olyan, mint amikor ruhát vagy farmernadrágot keres! Ebben az esetben csak és kizárólag Ön tudja eldönteni, mi illik száz százalékosan Önhöz. A barátnő, az anyuka vagy a férj véleményét meg lehet persze hallgatni, de ne hagyja befolyásolni magát. Az egyetlen külső segítség, ami tényleg jól jöhet, az egy szakértő: a drogéria eladói szakképzettségüknél fogva megkönnyíthetik a választást. Kérdezze őket bátran!

A women’secret Eau My Secret Eau de Toilette egy friss, idilli keleties kertet idéz, melyben kellemes fuvallatként keveredik a narancsvirág és a finom, érzéki vanília illata. Az alapjegyek: praliné, pézsma és vanília.
Az Arsenal WOMEN egy virágos, keleties illat, megtestesíti az okos, kifinomult nőket. Az üveg szépsége és eredetisége pont olyan, mint ez a szofisztikált és intenzív parfüm. Az alap karakterét a fás, édes és mohó jegyek adják, melyekből érzékivé és eredetivé válik.
A women'secret Eau My Délice az élet frissességét árasztja a gyümölcsös elixírnek köszönhetően. Optimizmust sugároz az egzotikus Grapefruit és Gránátalma aromájával, melyet az Orchidea varázsol nőiessé.

MentésMentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk