Menü

Itt főznek a sztárok

Irigylésre méltó konyhák

Home » Életmód » Otthon » Itt főznek a sztárok - 08.2018

Tehetségesek, sikeresek, gazdagok, és még főzni is tudnak! A hírességek között is találunk igazi konyhatündéreket. Esetükben persze – életmódjukhoz hasonlóan – az ételköltemények elkészítésének helyszíne is kicsit extrább, mint legtöbbünknél. Vessünk egy pillantást a legbámulatosabb sztárkonyhákra!

Chrissy Teigen

A szupermodell imád főzni, mindig és mindent. Rengetegszer oszt meg közösségi felületein étellel és főzéssel kapcsolatos bejegyzéseket, sőt, az első hatalmas sikerei után idén szeptemberben már második szakácskönyve jelenik meg. Nem véletlen, hogy férjével, John Legenddel közös otthonukban is egy káprázatosan stílusos konyha került kiépítésre.

 

ÍGY JELENTETTÉK BE A SZTÁROK, HOGY BABÁT VÁRNAK

 

Taylor Swift

Az amerikai énekesnő az igazi szupersztárok közé tartozik, így nem meglepő, hogy nem egy, hanem hétnél is több otthonnal rendelkezik az USA különböző városaiban. Ezekből az egyik legelegánsabb luxuslakás New York-ban található, melynek konyhájától sem várhatnánk mást, minthogy lenyűgöző legyen. Swift egyébként nagyon lelkes az otthoni sütés-főzésben, rendszerint maga készíti például legjobb barátai születésnapi tortáit.

 

SZTÁROK DIÉTATIPPJEI

Lady Gaga

Az olasz származású popsztár a gasztronómiai élvezeteket nem hagyja a véletlenre, ő maga készíti el a töltött tortellonit, a házi paradicsomszószos spagettit és a hatalmas sülteket is. Saját elmondása szerint a főzés és a közös étkezés nagy jelentőséggel bír családja és barátaik életében, így amikor csak teheti, együtt készítik el a menüt. Teszi mindezt egy lélegzetelállító, letisztult, mégis izgalmas konyhában.

 Eva Longoria

A gyönyörű színésznő, producer és rendező a gasztronómia elkötelezett híve, és szívesen viszi bele mexikói gyökereit is ételkölteményeibe. Szakácskönyve az ’Eva’s kitchen’ (Eva konyhája) 2014-ben jelent meg, melyben 100 kedvenc fogását osztja meg az olvasókkal, ezek közül több is igazi családi recept, amely generációkon keresztül öröklődött felmenői közt. Eva konyhája pedig nagyon különleges: az otthonosság és az elegancia tökéletes kombinációja.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk