Menü

dm-Nanushka játék – A nyeremények átadása

Két olvasónk komplett Nanushka szettet nyert!

Home » Szabadidő » dm-Nanushka játék – A nyeremények átadása - 08.2017

Nagy sikerrel zárult a dm és a Nanushka közös nyereményjátéka, amelynek két boldog nyertese nemrég át is vehette nyereményét.

Mindkét nyertes már jó ideje követője volt a dm-nek és a Nanushkának is a Facebookon, így nagyon örültek a közös játékunknak, amelyre egyikük számára sem volt kérdés, hogy jelentkezni fognak.

Egyik nyertesünk Guba Anna, aki a Nanushka Facebook oldalán olvasott először az együttműködésről, onnan is kattintott a nyereményjátékra, majd vissza a válaszért az interjúra. Anna kisbabájával és párjával érkezett a nyereménye átadására – amely egy általa választott szett volt – a Nanushka bécsi utcai üzletébe. Nagy meglepetésére segítségére a márka megálmodója és egyben vezető tervezője, Sándor Szandra volt, aki örömmel ajánlott neki ruhákat és választotta ki vele együtt a végső szettet, amelyet galériánkban meg is nézhet!

A másik nyertes Juraszkó Petra, aki egy 2 éves és egy 4 hónapos pici babával él Székesfehérváron, így mivel nehéz lett volna feljutnia Budapestre, Facebook video-chaten keresztül vett részt a nyereményátadón. Igazán modern segítség egy mai nőnek, Petrának Sándor Szandra így videó híváson keresztül mutatta meg az általa javasolt darabokat. Petra az active beauty magazinban olvasta a Szandrával készült interjút, majd az online magazinban annak a folytatását is és ott látta meg a nyereményjátékot, amelyet rögtön megnézett és játszott is. És milyen jól tette!

A nyeremény szettjeik mellett mindkét nyertesünket megleptük még egy-egy dm Kedvencek ajándékcsomaggal.

És most lapozza végig galériánkat is, hogy lássa, miként is zajlott a dm-Nanushka játék nyeremények átadása!

Az egyik nyertesünk, Guba Anna gyermekével és a Nanushka vezető tervezőjével, Sándor Szandrával válogat a ruhák között.
Úgy tűnik, meglettek a szerencsés darabok.
És valóban, Anna ezt a szettet választotta és vihette haza.
Másik nyertesünkkel, Juraszkó Petrával Facebook videó-chaten vettük fel a kapcsolatot és segített a választásban, valamint a döntésben neki is Sándor Szandra.
Guba Annának a dm-től Császár Annamária adja át a dm Kedvencek ajándékcsomagot, amelyet természetesen másik nyertesünknek is elküldtünk.
És székesfehérvári nyertesünkhöz is megérkezett a nyereménye. A háztartási doboz kicsomagolásában a kisfia segített, a ruha fotózásnál pedig éppen a kislánya volt ébren.

Fotók: Ancza Krisztina

————————————————————————————————————————

A június 29-én megjelent active beauty magazinban 15%-os Nanushka kupont találhatnak olvasóink, amelyet július 14-ig vásárolhatnak le a budapesti Nanushka üzletben. Két szerencsés olvasónk azonban itt egy teljes Nanushka szettet is megnyerhet!

És mindezért nem is kell sokat tenni, csupán egyetlen egy kérdése kell helyesen válaszolni, ami a következő:

Hova fog Sándor Szandra idén nyáron elutazni, hogy egy kicsit kikapcsolhasson a nagy hajtásban?

A választ a divattervező maga árulja el az active beauty magazin számára adott legfrissebb interjújában, amelyet online ITT is megtalálhat.
A helyes válaszokat július 14-ig küldje be a dm@marquardmedia.hu e-mail címre.

A játék LEZÁRULT!
A nyertesek:
Guba Anna és Juraszkó Petra!

A játékszabályzat itt található.

Vissza az oldal tetejére
Mint minden weboldal, az activebeauty.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban talál. Értem