Menü

Mandulás-banános pirítós

Kreatív alternatíva a gofrira: pirítós gyümölcsszeletekkel

Home » Gasztro és Sport » Mandulás-banános pirítós - 01.2018

Ha kint ködös és hideg az idő, nyújtsuk el a reggelit: töltsünk el egy kellemes brunchot a barátainkkal. Az első fogás legyen mondjuk egy különleges pirítós!

Elkészítési idő: 5 perc

Hozzávalók 2 szelet kenyérhez:

  • 2 szelet teljes kiőrlésű rozsból készült toastkenyér
  • 4 evőkanál mandulavaj
  • 1 banán

A tetejére:

  • 4 teáskanál kókuszvirágcukor
  • mandulaszeletek
  • kókuszcsipsz

Elkészítés:

  1. A kenyérszeleteket pirítsa meg és kenje meg mandulavajjal.
  2. Szeletelje fel a banánt karikákra és ossza el a két pirítós tetején.
  3. Szórja meg kókuszvirágcukorral, kókuszcsipsszel és mandulával, és még melegen fogyassza.

Feltankol energiával: a teljes kiőrlésű rozskenyér rendkívül gazdag rostban, a banán és a kókusz pedig édes, egzotikus felhangot ad a reggelinek.

 

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk