Menü

Inspiráló plus size nők az Instagramon

Kereken (is) szép az élet!

Home » Család » Inspiráló plus size nők az Instagramon - 02.2018

Bár az Instagramon mindenki vékonyabbnak, szebbnek, boldogabbnak és különlegesebbnek akar tűnni, mint amilyen a valóságban, azért jó néhány üdítő profil is van a közösségi oldalon, akik bátran és büszkén vállalják idomaikat. Ashley Graham mellett ideje hát megjegyezni még ezeknek a plus size modelleknek a nevét – és bekövetni őket az Instagramon!

Philomena Kwao
Az amerikai plus size modell Instagram-oldala szenzációs! A lány, aki a modellkedésen túl ír és humanitárius munkát is végez, nemcsak gyönyörű, de igazán őszinte is. Tökéletesre retusált fotókon túl sminknélküli szelfiket is megoszt, életigenlése pedig irigylésre méltó.

INTERJÚ FELMÉRY LILI BALERINÁVAL

Naomi Shimada
Naomi Instagram-oldalára elég rápillanta, és máris jobb kedvünk lesz. Ő az ékes példa arra, hogy a kerekded hölgyeknek nem kell tetőtől talpig feketébe és bő cuccokba burkolózniuk – a színes és a testhezálló holmikban is gyönyörűen mutathatnak!

A post shared by naomi shimada (@naomishimada) on

INTERJÚ JAKABOS ZSUZSANNA ÚSZÓVAL

Callie Thorpe
Callie egy csupaszív lány, aki már számos menő divatmagazinban szerepelt. A plus size modell amúgy nagyon szép képeket készít, szerelmével pedig olyan cuki párost alkotnak, hogy nem lehet nem szeretni őket.

Diana Sirokai
A London, New York és Los Angeles között ingázó plus size modellnek már több mint ötszázezer követője van a képmegosztó közösségi oldalon. A mottója #MyFlawsAreMyPower, azaz a hibáimban van az erőm. Ezzel azt szeretné kifejezni, hogy senki sem tökéletes, illetve tökéletlenségeink tesznek minket azzá, akik vagyunk. A gyönyörű lány a testpozitivizmus eszméit hirdeti, ezzel pedig számtalan nőt inspirál arra, hogy elfogadják magukat.

INTERJÚ HAVAS DÓRA GASZTROBLOGGERREL

Liris Crosse
Liris volt az első plus size modell, aki nyert a Project Runway című valóságshow-ban, azóta pedig nemcsak a divatszakmában, de a filmiparban is foglalkoztatják. Instagram-profiljával inspirálni és bátorítani szeretné a nőket, hogy senki önbizalmát ne befolyásolhassa a kilói száma. És amúgy nagyon vicces mémeket is megoszt!

Bishamber Das
És még egy hölgy, aki első valamiben! Bishamber a britek első ázsiai plus size modellje – és minden bizonnyal az első ázsiai plus size modellek egyike az Instagramon. Fantasztikus stílusa van, így súlytól függetlenül bárki elleshet tőle néhány divattippet!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk