Menü

2018-as márciusi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok erre a hónapra?

Home » Életmód » 2018-as márciusi horoszkóp - 03.2018

Horoszkóp 2018 márciusára.

Halak, 02. 20. – 03. 20.

Halak csillagjegy

A március határozottan izgalmas pillanatokat tartogat Önnek, mégis folyton ásítozik: a teste most pihenésre áhítozik. Nézzen körül, hogy tartanak-e a környéken Napercise órát: ezen a csoportos edzésen néhány nyújtó gyakorlat után nyugtató hatású zenére egyszerűen elalszanak a résztvevők. Online videó segítségével otthon is végezheti.

Kos, 03. 21. – 04. 20.

Kos csillagjegy

Csábító és megközelíthetetlen egyszerre – akár egy csodaszép sellő. Valakit, akinek közel áll a szívéhez, ez totálisan összezavar. Ne játsszon az érzéseivel, hanem mondja meg neki nyíltan, mit vár tőle. És próbáljon ki egy menő vízi edzést is, például a SUP-jógát. Egy deszkán egyensúlyozva kell a vízen a különféle jógagyakorlatokat elvégeznie.

Bika, 04. 21. – 05. 20.

Bika csillagjegy

Sokkal fontosabb Önnek a szabadság, mint másoknak. Nem akar megkötéseket sem a munkájában, sem a magánéletében. Ugyanez vonatkozik az edzésre is. A strala jóga valószínűleg tetszeni fog: ebben a jógában nincsenek szigorú pózok és folyamatok, például füstölőpálcikás rituálék. A középpontban a lendületes mozgás áll.

Ikrek, 05. 21. – 06. 21.

Ikrek csillagjegy

Bár vágyódik is a messzeség után, nehezen tudja rávenni magát, hogy megtervezzen egy utazást. Egyrészt álmodozik a nagy kalandról, másrészt tart is tole egy kicsit. Az ideális fi–tneszedzés az Ön számára:a cybersport. A képernyő segítségével kerékpározhat a dzsungelben vagy evezhet a Grand Canyonban – természetesen mindenféle rizikó nélkül.

Rák, 06. 22. – 07. 22.

Rák csillagjegy

Fülig szerelmes, így könnyen fi–gyelmen kívül hagy egy fi–gyelmeztetést. Azért próbálja meg nyitva tartani a szemét. Talán segít egy kis trükk a szemszárazság ellen: öntsön le két feketetea-–ltert forrásban lévő vízzel, hagyja őket egy percig ázni, majd ha kellemesen langyosra hultek, tegye a lehunyt szemére. Relaxáljon így néhány percen át.

Oroszlán, 07. 23. – 08. 23.

Oroszlán csillagjegy

Pillanatnyilag bármi letérítheti az útról. A március 15-e körül jelentkező problémákat megoldhatja extra adag higgadtsággal és egy csipetnyi száraz humorral. Most a táplálkozásban is érdemes a szárazra koncentrálni: az aszalt gyümölcsök nemcsak laktatóak, hanem sok kiváló tápanyagot is tartalmaznak – ráadásul nagyon jóízűek, így szuper nassolnivalók.

Szűz, 08. 24. – 09. 23.

Szűz csillagjegy

Március 16-ig csak vesztegeti az idejét, aztán hirtelen minden perc értékes lesz a számára – különösen, ha a† szerelmével töltheti. Hogyan maradjon így štt? Szerencsére fištneszedzéseket élőben is streamelnek, például a www.forte.šfit oldalon. Ezzel megspórolja az utazást a štneszteremig, így még egy házi vitaminturmixra is lesz ideje.

Mérleg, 09. 24. – 10. 23.

Mérleg csillagjegy

Figyelemre méltó az energiája márciusban, sajnos nem mindig tudja, mit kezdjen vele: március 7-e és 16-a között értelmetlen veszekedést kezdeményezhet, amit egyhetes jégkorszak követ. Vezesse le inkább sporttal az energiáját: a† bokszedzés homokzsákkal egyre népszerűbb a nők körében is, mivel remek formába hoz – és meg is nyugtat.

Skorpió, 10. 24. – 11. 22.

Skorpió csillagjegy

Ne bocsátkozzon szélsoségekbe – ügyeljen a megfelelő egyensúlyra ebben a hónapban. Ez a munkájára ugyanúgy vonatkozik, mint a szabadidejére és az étrendjére. Az ideális ital ehhez a fűszeres chai tea: a csili belülrol melegít, a† gyömbér egyensúlyba hoz – a szegfűszeg pedig megerősíti a szervezet védőbástyáit az elkövetkezendő néhány hétre.

Nyilas, 11. 23. – 12. 21.

Nyilas csillagjegy

Mindig csak a taposómalom? Nem kell így lennie. Mindenekelőtt a munkájában találjon ki újdonságokat. De nem kell mindent a feje tetejére állítania. Gyakran elég, ha a jól ismert hozzávalókat keveri másképp. Próbálja ki a klasszikus balett alapú edzést, amelyet a kardió elemeivel ötvöznek – ezzel garantáltan átmozgathatja minden egyes porcikáját.

Bak, 12. 22. – 01. 20.

Bak csillagjegy

Megint déjà-vu-je van? Nem ez lesz az utolsó alkalom. De edzés közben megpróbálhat változatosságot hozni az életébe. Mit szólna a Poundhoz, egy teljes testes edzéshez, ami közben dobverővel kell rockdallamokat dobolni? 45 perc alatt legalább 600 kalóriát égethet így el. Nem mellesleg stresszlevezetésnek is kiváló egy durva munkanap után.

Vízöntő, 01. 21. – 02. 19.

Vízöntő csillagjegy

Az akaratereje általában eljuttatja a célba. Az akadályok nem bátortalanítják el, sőt, inkább ösztönzik. Ha már a† bikiniszezonra akar gyúrni: próbálja ki az időszakos böjtöt, amiben 16 órás böjtölés váltakozik 8 órás normális táplálkozással. Tökéletes lesz. A† különféle csapatsportokkal pedig tovább fejlesztheti akaraterejét is.

Holdnaptár-tippek:

  • Aktuális lenne egy manikűrözés? 10-étől 12-éig remekül sikerülhet.
  • A drága arcmaszkokat a legjobb, ha a hónap elején vagy 18-ától használja – ekkor a leghatásosabbak.
  • Ugyanez vonatkozik a masszázsra: 18-ától sokkal inkább jót tesz.
Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk