Menü

2017-es novemberi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok erre a hónapra?

Home » Életmód » 2017-es novemberi horoszkóp - 11.2017

Horoszkóp 2017 novemberére.

Skorpió, 10.24. – 11.22.
Egy nagy szerelem teljesen leköti a figyelmét. De ettől a munkahelyén a feladata nem fogja elvégezni magát. Hogy legyen energiája mindenre, egyen olyan erőt adó ételeket, mint mondjuk a kelkáposzta. Egészséges vitaminokat tartalmaz, valamint fehérje- és vastartalma is magas. És nem mellesleg ideális a vegetáriánusoknak is!

Nyilas, 11.23. – 12.21.
Remek ötletei vannak, de a nyugtalansága megakadályozza abban, hogy megvalósítsa őket. Gondoskodjon róla, hogy az ászanák újra és újra segítsenek az ellazulásban. A Yoga Studio alkalmazásnak köszönhetően szinte bárhol megteheti ezt. 280 póz részletes videóleírását kínálja, és személyre is szabhatja az applikációt.

Bak, 12.22. – 01.20.
Nyugodtnak maradni mindig, minden helyzetben – erre a hónapra legyen ez a mottója. Ne vegyen mindent magára, amit mondanak Önnek, ne hagyja, hogy mások provokálják, és legfőképpen ne stresszeljen feleslegesen. Inkább lazítsa el izmait egy akupresszúrás matracon, ez sportolás után biztosítja a relaxáció kellemes élményét.

Vízöntő, 01.21. – 02.19.
Az internet valóban mindent tud? Lehet. De amíg megtalálja a választ az összes égető kérdésre, addig görcsöt kaphat a nyaka. Segíthet rajta a kis DuoBall masszírozólabdával, amelyet a láb, a lábfej és a kar izompólyáinak masszírozására is használhat. Ha pedig ez sem oldja meg problémáját, keressen fel egy masszőrt, hiszen megérdemli a kényeztetést!

MI A KUTYÁM CSILLAGJEGYE? ÉS MIT ÁRUL EL RÓLA?

Halak, 02.20. – 03.20.
A kitartás és állhatatosság most nagy sikerekhez vezet. De hogyan valósítsa ezt meg, ha egyszer szenvedélyes szerelmi élete alig hagy időt állóképességi edzésre? Próbálja meg céklával. Az Exeteri Egyetem kutatói azt találták, hogy napi fél liter céklalé 16 százalékkal növeli a teljesítményt. Ha ennyit nem is bír legyűrni, csempéssze bele ételeibe!

Kos, 03.21. – 04.20.
A nő egyedül is megállja a helyét, gondolja ebben a hónapban – és ha kell, úgy megfogja a munka végét, mint egy fér. Akár lakást újít fel, akár kereket cserél, most mindent megold fér segítség nélkül. Ebben a hónapban az ideális eszköz az edzéshez a húzódzkodórúd, amelyet könnyen és egyszerűen felszerelhet az ajtótokra.

Bika, 04.21. – 05.20.
A stressz és a feszültség mostanában az „álomcsapat”, akiktől rémálma van? Akkor keressen egy szövetségest. A jóga – bármely típusa – kiválóan ellazítja a testét és csökkenti az Önben lévő feszültséget. Már csak hab a tortán, hogy mindeközben még jóval fittebb lesz, s nem utolsósorban határozottan javul az állóképessége.

Ikrek, 05.21. – 06.21.
November 8-áig a fellegekben jár: partnerével fülig szerelmesek egymásba. Aztán a rózsaszín égen megjelennek a hétköznapok első szürke felhői. Ennek ellenére nem kell mindig két lábbal a földön járnia. Állítson fel egy trambulint rúddal és fogantyúval, hangosítsa fel a zenét és maradjon formában Jumping Fitness-szel. Gyerekjáték lesz az edzés!

ÖNNEK MI A SZÜLETÉSVIRÁGA?

Rák, 06.22. – 07.22.
Tulajdonképpen minden vasárnapot a szabadban kellene töltenie, hogy a sötét évszak ne fossza meg az energiájától. Másrészt szeretné a szabadidejét a szerelmével tölteni az ágyban. Turbózza fel D-vitamin-bevitelét legalább az étrendjével: az angolna, a hering, a gomba és a margarin határozottan gondoskodnak a jókedvről.

Oroszlán, 07.23. – 08.23.
November 10-e körül meglepő probléma ad okot az aggodalomra. De ne aggódjon: szerencsére nem eszik olyan forrón a kását, ahogy főzik. Remélhetőleg ez arra az ételre is vonatkozik, ami Önöknél az asztalra kerül: az ételek hőmérsékletének – és ez az italokra is vonatkozik – nem szabad a testhőmérsékletnél magasabbnak lennie.

Szűz, 08.24. – 09.22.
Ebben a hónapban jobb az élete, mint a kedve. Sajnos most hajlamos mindenben a rosszat észrevenni. Keresse inkább a szépet – például induljon fotótúrára az erdőbe, és örökítsen meg minden részletet, ami felkelti a figyelmét. Ez segít abban, hogy más szemszögből nézze a dolgokat. És rögvest néhány szép emlékkel is gazdagodik.

Mérleg, 09.23. – 10.23.
A türelem most határozottan nehezére esik – azonnal szeretne megoldást találni egy problémára. Sajnos az egyetlen dolog, amit ebben az ügyben tehet, az a várakozás. Ahelyett, hogy átadja magát a rosszkedvnek, inkább igyon teát: a chai tea serkenti a vérkeringést – és jókedvre derít. Szintén jó választás lehet egy kellemesen nyugtató citromfűlevél-tea.

Kíváncsi, mit árulnak el a csillagok négylábú kedvencéről? Itt a kutya horoszkóp!

Holdnaptár-tippek:

Az arcmaszkot november 11. utánra tervezze be: ekkor különösen jót tesz a bőrnek.

Foglaljon időpontot a fodrászhoz: november 3. és 24. tökéletes napok a hajfestésre.

Ideális napok az úszásra: a november 5. és 18. közötti időszak.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk