Menü

Horoszkóp 2017 augusztusára és szeptemberére

Mit ígérnek a csillagok?

Home » Életmód » Horoszkóp 2017 augusztusára és szeptemberére - 08.2017

Horoszkóp 2017 augusztusára és szeptemberére.

Oroszlán 07. 23.–08. 23.

LöweA horoszkóp szerint idén nyáron tombol Önben a szabadságvágy. Ha tehetné, elutazna valahova, ahol minden este a csillagok alatt aludhat el. Amennyiben jelenlegi életvitele nem engedne meg egy ilyen utazást, legalább edzéseinek helyszínét tegye át a szabadba: vegyen részt a parkban tartott jógaórákon és vegyen igénybe masszázsszolgáltatást a szabadtéri fürdőben.

Szűz 08. 24.–09. 22.

JungfrauIdén nyáron igazán flottul veszi az akadályokat – és milyen jól teszi! Szempillantás alatt karriert épít és végre a szerelem terén sem vesztegeti idejét. Túrázás közben is szaporázza meg lépteit: a jó cipőben és vándorbotokkal végzett speedhiking egy manapság kedvelt outdoor sportág, ami kiválóan karban tartja a testét és növeli az állóképességét.

Mérleg 09. 23.–10. 23.

WaageAugusztusát a határozatlanság fogja jellemezni – mind a szerelmi életében, mind a munkájában. Legkorábban szeptember 3-án lesz majd képes komolyabb döntések meghozatalára. A táplálkozás terén is elkélne némi következetesség. Ha étkezései megreformálására most nem tud sort keríteni, válasszon kezdetnek egy kalóriaszegény desszertet.

Skorpió 10. 24.–11. 22.

skorpionAz idei nyár a kontrasztokról szól: a viharosabb és a harmonikus, kiegyensúlyozott időszakok váltják egymást. Tapasztalja meg, hogy edzései során miként profitálhat teste az ellentétek ötvözéséből: a bokszing jóga a bokszedzést keveri az ászanával, javítja az egyensúlyérzéket, a koordinációt, a mozgékonyságot, és tudatos testérzést alakít ki.

Nyilas 11. 23.–12. 21.

schützeLassú víznek mély a sodra. Ha akad a környezetében egy nyugodt ember, mindenképp jól becsülje meg. Kezdeményezzen vele beszélgetést a hónap vége felé. A nyári sportok választékában keressen inkább olyat, amit a víz felületén végezhet – tapasztalja meg a skimboarddal való siklás élményét. Technikája könnyen tanulható, és élvezetes sportág.

Bak 12. 22.–01. 20.

steibnbock

A nagyban való gondolkozás ebben az időszakban nem a legjobb az Ön számára. Ezen a nyáron ugyanis hajlamos lesz elsiklani a részletek felett. Örüljön a kisebb figyelmességeknek,olvassa el egy szerződés apró betűs részeit is és kóstolja meg a mini kivit – szőlőszem méretű és nincs szőrös héja. Ez teszi ezt a vitaminbombát kiváló nassolnivalóvá.

Vízöntő 01. 21.–02. 19.

wassermannIdő előtt be akarja dobni a törülközőt? Nem jó ötlet. Egy kis kitartással szeptemberben nagy dobásra számíthat. Amennyiben addig is szívesen fejlesztené a dobótechnikáját: a disc golf épp virágkorát éli. A golfhoz hasonlóan ennél a sportágnál is az a cél, hogy a lehető legkevesebb próbálkozással érjünk el a célhoz – a sporteszköz egy frizbi.

Halak 02. 20.–03. 20.

fischeSzlalomfutókat meghazudtoló ügyességgel veszi az akadályokat egészen szeptember közepéig. Szerencsére ezek a barikádok némi ügyességgel könnyen félretolhatónak bizonyulnak. Ezt a technikáját a motorikus mozgást fejlesztő parkokban a szlalompályán is tökéletesítheti, ahol billenő rudak között kell végigfutnia. Egy kis kihívás sosem árt!

Kos 03. 21.–04. 20.

widderSzerelem, karrier, és új kreatív hobbi. Idén nyáron minden téren egyszerre szeretne helytállni. Szerencsére sikerülhet is Önnek, ha 15-e körül kicsit lazít viselkedésén. A sport terén sem kell feltétlenül választania a mozgásformák közül: próbálja ki a bossaballt, egy trendi sportmixet, amely a focit, a kosárlabdát és a trambulinugrást ötvözi.

Bika 04. 21.–05. 20.

StierA lojalitása különösen augusztusban és szeptember végén kérdőjeleződik meg. Bizonyítsa be csapatának, hogy szívvel-lélekkel mellettük áll. És ami mellé még érdemes lesz beállnia, az a táncrúd, amit otthon is játszi könnyedséggel felállíthat. A rajta végzett edzés sok erőt és gyakorlást igényel, cserébe viszont abszolút fitté és nőiessé varázsolja alakját.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

ZwillingeA monoton taposómalom kiszívja minden energiáját? Dobja fel hétköznapjait egy kis változatossággal. Főleg augusztusban érdemes az újat beengednie az életébe. Hallott már egyáltalán az onigiriről? Ez egy mostanság népszerűvé vált japán snack, mely zöldségekkel és hallal töltött egészséges rizsháromszögekből áll. Ideális könnyű ebédnek.

Rák 06. 22.–07. 22.

Krebs„Girls just wanna have fun” – így hangzik az Ön idei nyári jelmondata. Csak élvezni szeretné az életet és nem hagyja, hogy bárki elrontsa a szórakozását. Szüksége lenne egy igazán Önnek való sportágra? Itt a blobbing! Hatalmas lendülettel vetheti magát a vízbe egy ugrálóvárról, amire ha újra és újra felkapaszkodik, azzal az aznapi edzését is kipipálhatja.

Holdkalendárium-tippek

  •  Az augusztus 20–23-ig és szeptember 17–21-ig tartó időszakok a legideálisabbak egy jó hajvágásra.
  • A szeptember 11-i holdállás kiváltképp kedvez a kozmetikai kezeléseknek, mint a peeling vagy a szőrtelenítés.
  • Augusztus első és utolsó hetében egy lazító masszázs különösképpen jóleshet Önnek.

Mentés

Mentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk