Menü

Európa 5 legszebb strandja

Home » Szabadidő » Európa 5 legszebb strandja - 07.2017

Nem kell félnapokat repülnünk azért, hogy igazán szép strandokat lássunk! Szerencsére olyan kivételes helyzetben vagyunk, hogy Európában mindent megtalálunk, amire szükségünk van – nyáron éppen a legszebb partszakaszokat. Ha tehát még nem tudja, hová utazzon idén nyáron, csak válassza ki ebből a pazar listából a kedvencét!

Kék Lagúna
Hol? Comino, Málta
A cominói Kék Lagúna valóban olyan kék, hogy el sem hisszük, hogy Instagram-filterek nélkül létezik ilyesmi! A gyönyörű part pedig már több hollywoodi produkció helyszínéül szolgált, többek között itt forgatták a Monte Cristo Grófja című film egyes jeleneteit.

Sailing on a traditional Turkish boat #Malta #travelMalta #oceanlifestyle #secretcove

A post shared by Laurie Young (@wildfalcon) on

Elafonissi strand
Hol? Kréta, Görögország
Az Elafonissi strandot pink koralltöredék és fehér homok borítja, emiatt tűnik úgy, mintha rózsaszín lenne a partszakasz. Ráadásul Krétán ez az egyetlen strand, ahol ezzel a gyönyörű természeti jelenséggel találkozhatunk!

Oh my….what I would give to be here on Elafonissi Beach in Greece on this grey morning #beautiful #love #greece #elafonissibeach

A post shared by Lily Paulson-Ellis Designs (@lpedesignslondon) on

Praia da Marinha
Hol? Algarve, Portugália
A Praia da Marinha nevű partszakasz nem csak a turisták szerint az egyik legszebb hely: még a Michelin Guide is beválasztotta Európa 10 legszebb strandja közé! A tengerpart az Atlanti-óceán mellett található, és nemcsak szép szikláiról, de jó minőségű vizéről is híres.

Cala Mariolu
Hol? Szardínia, Olaszország
Olaszországban sok szép strand van, de talán a legszebb a Cala Mariolu Szardínia szigetén, ahol egészen apró kavicsos a part. A kavicsok tökéletesen kerek formájúak, amelyeket a hullámok alakították ilyen szabályossá. Hát nem fantasztikus?

Illetes strand
Hol? Formentera, Spanyolroszág
Spanyolország is mindig szerepel azokon a listákon, ahol a kontinens vagy a világ legszebb tengerpartjait rangsorolják – sokszor több stranddal is. Szerintünk a legszebb mind közül a formenterai Illetes strand, amely a sziget legészakibb részén található, vize pedig kristálytiszta.

 

Vissza az oldal tetejére
Mint minden weboldal, az activebeauty.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban talál. Értem