Menü

A szeretet öt nyelve

Ön melyiket beszéli?

Home » Életmód » A szeretet öt nyelve - 09.2017

A szeretet sokféleképpen kifejezhető, és persze sokféleképpen dekódolható. Vannak, akik számára a „szeretlek” szó kimondása mindennél többet ér, míg vannak, akik akkor bizonyosodnak csak meg párjuk érzéseiről, ha az ajándékokkal halmozza el őket. Ismerje meg a szeretet öt nyelvét, s próbálja meg felismeri, Ön melyiket „beszéli”!

A szavak ereje
Ha Önnél ez a szeretet nyelve, akkor a szavaknak mindennél nagyobb erőt tulajdonít. Fontosak Ön számára a napközben váltott kedves SMS-ek és/vagy telefonbeszélgetések, és semmi sem melengeti jobban a szívét, mint néhány klasszikus bók. Akár a főztjét, akár egy jó tulajdonságát, akár a megjelenését dicséri párja, Ön teljesen odáig van. Szüksége van arra, hogy rendszeresen szavakba legyenek öntve az Ön iránt táplált érzései.

A BOLDOG PÁROK TITKAI

A minőségi idő
Ön számára a párja úgy tudja kifejezni a szeretetét, ha minél több időt tölt Önnel, hiszen Önnek fontos, hogy a közelében tudhassa azokat, akiket szeret. Nem követel kizárólagos figyelmet, sokszor az is elég, ha együtt néznek sorozatot vagy csak szimplán egy szobában tartózkodnak. A lényeg a fizikai jelenlét. Ha párjának valami miatt le kell mondania egy közös programot, akkor elutasítva érzi magát. Ön szerint a szerelmével töltött idő a legjobb időtöltés.

Az ajándékozás öröme
Ön szerint a szeretetet leginkább úgy lehet kifejezni, ha folyton kisebb-nagyobb ajándékokkal lepjük meg a másikat. És ennek semmi köze az anyagiakhoz, ajándéknak számítanak az olyan apró kedvességek is, mint az ágyban tálalt reggeli vagy egy szerelmes üzenet, amelyet a hűtőn hagyunk. Imádja ezeket a személyre szabott ajándékokat, hiszen nem azok forintosított értékét nézi, hanem a szándékot és a törődést, amely mögöttük van.

Az érintés fontossága
Hasonlóan azokhoz, akik számára a minőségi idő a legfontosabb, Ön számára is szükséges, hogy a közelében tudhassa párját. Önnek azonban már nem elég szerelme puszta jelenléte, azt szereti, ha folyamatosan kommunikálnak, ölelgetik egymást, az utcán sétálva fogják egymás kezét… a lényeg, hogy fizikai kontaktusban legyenek. Ez Önnek azzal egyenlő, hogy párja törődik Önnel és Önnel akar lenni.

5 TÉMA, AMIRŐL MINDEN PÁRNAK BESZÉLNIE KÉNE

Fő a figyelmesség
Bár nem szeret shoppingolni, az Ön kedvéért mégis megteszi. Bár inkább egy jó kis akciófilmet nézett volna, mégis arra a romantikus mozifilmre vett jegyet, amelyet Ön szeretett volna megnézni. Az ilyen apró figyelmességek és mindennapi áldozatok bizonyítják az Ön számára leginkább, hogy párja szereti Önt.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk