Active Beauty
2018 top szépségtrendjei

Szép új évet kívánunk!

2018 top szépségtrendjei

Új év, új szokások – persze nemcsak az étrendünkben vagy mondjuk a munkamorálunkban újíthatunk, hanem a sminkelési szokásainkban is. Éppen ezért összegyűjtöttük 2018 top szépségtrendjeit, amelyekkel garantáltan kihozhatjuk magunkból a maximumot az új esztendőben. Mi amondók vagyunk, hogy legyen ez az év a természetes szépség éve!

Szuperkönnyű alapozás

Végre leáldozott a mesterkélt kontúrozásnak? Nos, a szuperkönnyű alapozók térnyeréséből arra következtethetünk, hogy újra trendi lesz az arc természetes formáját és szépségét megmutatni. Viszlát, vastag alapozóréteg, viszlát, mattra púderezett arc, és viszlát, újrarajzolt arcszerkezet! A vízbázisú alapozókkal nemcsak természetes hatás érhető el, de sokkal könnyebb is dolgozni velük ­– arról nem is beszélve, hogy a bőrünk is tud rendesen lélegezni a vékony réteg alatt. Szóval amit tutira nyerünk ezzel a top trenddel 2018-ban, az az egészségesebb bőr!

Természetesen szép

A jó hír az, hogy 2018-ban nemcsak a natúr smink, de a környezetbarát sminktermékek is jobban reflektorfénybe kerülnek majd. Szerencsére ugyanis egyre több hölgy ismeri fel: nem mindegy, hogy bőre mivel érintkezik, illetve hogy milyen áldozatokkal jár egy-egy termék elkészítése. A természetes alapanyagokból álló és környezetbarát csomagolásban polcokra kerülő sminkszerek nemcsak a bőrünknek tesznek jót, hanem a bolygónknak is.

Ragyogni ér!

Persze közel sincs arról szó, hogy 2018-at unalmas sminkekben kell töltenünk! Az új év top trendjei között van a ragyogó, glitteres szemhéjfestés is, amely ráadásul nem csak partikon lesz bevethető! Az ékszerek és drágakövek csillogását a hétköznapokban is idézheti szemfestésünk – legyen szó metálfényű tusvonalról vagy csillámosan füstös megoldásról. Egy aranyszabály van csak: a fényes, szemhangsúlyos sminkhez könnyű, natúr rúzst érdemes feltenni. A nude rúzs kiválasztásakor pedig ügyeljünk arra, hogy a világos bőrhöz a rózsásabb árnyalatok, sötétebb bőrhöz pedig az aranyló árnyalatok illenek leginkább.

Csak a körmömet figyeljék!

2018-ban mindenki szabadjára engedheti a fantáziáját, kreativitását pedig bátran kiélheti a körmein. Ebben az évben ugyanis a művészi, grafikus manikűröké a főszerep! Jöhetnek a matricák, strasszkövek és egyéb díszítések is, a lényeg az, hogy kifejezzük az egyéniségünket. Mindehhez pedig nem is kell más, csak türelem, biztos kéz és esetleg egy kis gyakorlás. Ha inspirációra lenne szüksége, akkor pedig böngéssze a Pinterestet, ahol a több ezer alkotás között garantáltan megtalálja az Önhöz leginkább passzolót!

alverde naturschön szérum
Intenzív védelem és vitalitás. Az olajfa legértékesebb összetevőiből készült szérum gazdagon hidratálja és ápolja a bőrt, javítja a sejtek aktivitását, így az arcbőr hosszabb ideig tűnik fiatalosnak.
alverde Professional alapozó
A színezett és áttetsző krémcsíkok egymással keveredve egyenletes színhatást, friss és üde megjelenést kölcsönöznek az arcbőrnek.
s.he ajakrúzs perfect nude 030, 010
A perfect nude ajakrúzsok természetes hatást kölcsönöznek az ajkaknak. A könnyű textúrát egyszerű felvinni. A természetesen csábító ajkakért.
trend IT UP körömlakk double volume&shine 080, 340
A Double Volume & Shine körömlakk különleges "Plumping-Gel-Look"-hatást eredményez és csodálatos magasfényt kölcsönöz a körmöknek. 20 ellenállhatatlan színben kapható - a legtrendibbtől a klasszikus elegánsig.
alverde micellás víz
A friss, gyümölcsös illatú arctisztító víz gyengéden és alaposan megtisztítja a bőrt. A speciális technológiának köszönhetően a micellák magukba zárják a szennyeződéseket, így azokat könnyű eltávolítani öblítés és dörzsölés nélkül is.