Active Beauty
2018-as novemberi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok?

2018-as novemberi horoszkóp

2018-as novemberi horoszkóp

Skorpió 10.24. – 11.22.

Jól fontolja meg, melyik utat választja. Semmi jóra nem vezet, ha mérlegelés nélkül, egyszerűen csak elindul az egyik irányba. Ez érvényes mind a szakmájára, mind a szerelmi életére. Gondolja végig, hogy mit vár el a kapcsolatától, és mi az, amit Ön tud nyújtani partnere számára.

Nyilas 11.23. – 12.21.

Hajózzon nyugodtan ismeretlen vizekre, de ne egyedül vágjon bele a felfedezésbe. Egy tapasztalt tanácsadó meg fogja tudni mondani Önnek, hogy mire kell ügyelnie – hallgasson rá nyugodtan. És viszonozza a segítségét november utolsó hetében: ekkor az Ön tudása is aranyat ér majd.

Bak 12.22. – 01.20.

Már régóta dolgozik valamin. A befektetett energia pedig végre megtérülni látszik. Ám ne legyen csalódott, ha a megérdemelt jutalom nem azonnal üti a markát. Csak november végén válik teljesen világossá felettesei számára, hogy milyen nagyszerű teljesítményt nyújtott. Utána arathat!

Vízöntő 01.21. – 02.19.

A legfontosabb dolgok a kisbetűs részben olvashatók. Ha szakmai sikerekre áhítozik, most minden apró részletre oda kell figyelnie. A privát életében pedig mindenképpen tanácsos a sorok között olvasnia – a beszélgetések során ne csak a szavakat hallja meg, figyeljen a jelekre is.

Halak 02.20. – 03.20.

A hónap eleji híreket inkább csak elengedné a füle mellett? Ez most nagy hiba lehet. Ne hagyja figyelmen kívül, amit Önnek mesélnek, hanem feltűnés nélkül kezdjen el utánuk járni. Olyan eseményekre derülhet fény, melyek nemcsak meglepik majd, hanem még jó dolgokat is hozhatnak az Ön számára.

Kos 03.21. – 04.20.

Az odafigyelés a boldog párkapcsolat titka. Mutassa most meg kedvesének, hogy ő és az ő szükségletei igenis fontosak az Ön számára. Elsősorban a többéves kapcsolatokat dúlhatja most fel egy jókora veszekedés. Ne is hagyja, hogy idáig fajuljon a helyzet! Előzze meg a bajt egy kiadós beszélgetéssel.

Bika 04.21. – 05.20.

Túl zajos Önnek az élet novemberben? Akkor húzódjon vissza olyan gyakran, amilyen gyakran csak teheti, és élvezze a nyugalmat. Ehhez el se kell utaznia, egy csendes szoba is megteszi. Helyezze magát kényelembe, csukja le a szemeit, és pár perc után nyugodtabbnak is érzi majd magát.

Ikrek 05.21. – 06.21.

„Ó, milyen figyelmes!” – ezt a mondatot most egyre gyakrabban hallhatja. Remek érzéke van ahhoz, hogy örömet szerezzen másoknak. A munkahelyén és a privát életben is sok barátot szerez ennek köszönhetően. És a partnere nagyon boldog attól, hogy az Ön egyik régi álmát valóra válthatja.

Rák 06.22. – 07.22.

Önre bíznak egy fontos projektet, vegye nagyon komolyan a feladatot. Főleg november harmadik hetében vigyázzon, nehogy egy igen fontos részlet elkerülje a figyelmét. Ne hagyja, hogy háborgó szerelmi élete elterelje a figyelmét. A hónap végén egy privát problémája is megoldódik majd.

Oroszlán 07.23. – 08.23.

Kevesebb stresszre vágyik? Akkor itt az ideje, hogy meditálni kezdjen, vagy kipróbáljon egy jógaórát. Ha egy kicsit izgalmasabb élménnyel küzdené le, akkor egyen egyszer bekötött szemmel, és koncentráljon minden egyes falatra. Ez rendkívül jól ellazítja, és ráadásul még egészséges is.

Szűz 08.24. – 09.22.

Ebben a hónapban mindenkire oda tud figyelni, kivéve önmagára. Gondoljon arra, hogy a szerettei akkor lesznek igazán boldogok, ha Önt is annak látják. Főleg a hónap második hetében lenne érdemes egy kicsit lazítania. Egy dolgot tervezzen csak be: hogy ne vesszen el teljesen a tervei között.

Mérleg 09.23. – 10.23.

A kedvese szinte gondolatolvasóként teljesíti kívánságait. Ne csak örüljön ennek, hanem gondolja végig, hogy mivel tudna örömöt szerezni neki. November 10. és 15. között nagyon könnyen megtalálhatja ennek a módját. Teljesítse vágyait, és a legjobb, ha ezt november utolsó hetében teszi.