Active Beauty
2018-as decemberi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok?

2018-as decemberi horoszkóp

2018-as decemberi horoszkóp

Nyilas 11.23. – 12.21.

Minden évben ugyanazon megy a vita. Akkor idén csináljuk máshogy! A csillagok támogatják a reformokat és a változásokat. Ráadásul a december 14-től 30-ig taró időszak kedvez a nagy eszmecseréknek. Beszélgessen sokat a partnerével, de a barátaival és a családjával is.

Bak 12.22. – 01.20.

Nem tudja, mit vegyen a kedvesének karácsonyra? Mit szólna ahhoz, ha egy kis idővel ajándékozná meg? Ahelyett, hogy a boltokat járná ajándék után kutatva, töltsön inkább több időt az önhöz közelállókkal. Ezzel szerez december 10. és 18. között a legnagyobb örömöt mindannyiuknak.

Vízöntő 01.21. – 02.19.

Gyertyafényben harmonikusabbnak tűnik a privát élete, mint amilyen valójában. Még a karácsonyfa alatt is egész jól sikerül fenntartania a fegyverszünetet. December utolsó napjaiban viszont durrannak a szilveszteri rakéták. Az egyik vitába ne vigye bele az érzelmeit, és akkor nem fog sokáig tartani.

Halak 02.20. – 03.20.

Önnél már december 10-én is karácsony van: mivel ezen a napon teljesül szíve egyik nagy vágya. Már csak meg kellene osztania valakivel a boldogságát. Ez a legjobban december 18. és 27. között sikerülhet, méghozzá olyan emberekkel, akikre akkor is számíthatott, amikor nem volt olyan boldog, mint most.

Kos 03.21. – 04.20.

Idén decemberben nemcsak a karácsonyt és a szilvesztert ünnepli majd meg. A hónap közepén egy szakmai siker is pezsgőbontásra ad okot. Ne feledkezzen meg viszont arról, hogy az ünnepek előtt még lesz egy fontos megbeszélése. A legjobb, ha ennek időpontját december 18-ra vagy 19-re teszi.

Bika 04.21. – 05.20.

Egy „szép meglepetés” vár idén önre december második hetében. Szerencsére december 24-ig sikerül úrrá lennie a káoszon. Az ünnepnapok viszont annál meghittebbek lesznek – mindegy, hogy azokat a szerettei körében vagy egy turistaparadicsomban tölti finom koktélok mellett.

Ikrek 05.21. – 06.21.

Ön ebben a hónapban egyszer érzéki, másszor inkább elgondolkozó. Egyszer csak az élvezet a fontos, másszor újra az élet nagy kérdésein töri a fejét. Most pedig szüksége van valakire, akivel jól megértik egymást. Ezt az embert legkönnyebben elsején vagy másodikán találhatja meg

Rák 06.22. – 07.22.

A „Csendes éj” a hónap dala az ön számára? Nem csoda: az adventi időszakban önnél uralkodik a legjobb hangulat. Ennek oka a remek humora, ami december 6. után rendíthetetlen lesz. Mosollyal oldja meg a problémáit, embertársait pedig megfertőzi a jókedvével, akik hálásak is ezért.

Oroszlán 07.23. – 08.23.

Óvakodjon a pletykáktól. Néhány embert, akikkel december 8. körül találkozik, a rossz szándék vezérel majd. Mindenképpen gondolja végig, hogy mely információkat adja tovább. December utolsó hete viszont csupa jó dolgot tartogat az ön számára. Ekkor (szinte) kizárólag jó emberek veszik majd körül.

Szűz 08.24. – 09.22.

Pirosabb az orra, mint Rudolf rénszarvasnak? Akkor december első hetében nem volt elég elővigyázatos. A hónap elején különösen könnyen megfázhat. Inkább előzze meg a bajt: mozgással, szaunával, vitaminokkal, valamint szívmelengető randikkal persze egy csodálatos emberrel.

Mérleg 09.23. – 10.23.

A szerelme a hónap elején nagy lánggal ég. Mégsem kellene kedvese minden egyes ötletéért annyira lelkesednie. Önnek is lehet saját véleménye, és nyugodtan adjon néha hangot is neki. Attól még nem árt a kapcsolatnak. Elvégre önök csak egy szerelmespár, nem ikerpár.

Skorpió 10.24. – 11.22.

Mindenki a karácsonyról beszél, de egy új vagy épp bimbódzó szerelem eltereli a figyelmét erről, és egész hónapban a föld felett három méterrel jár. És jól is teszi, elvégre régóta erre az érzésre várt. Élvezze az édeskettest, ugyanakkor ne hanyagolja el szeretteit sem – főleg ne december 26-án.

Holdnaptár-tippek

  1. Drága, minőségi arcpakolásait ne pazarolja el december első hetében: 8. és 22. között hatnak a legjobban.
  2. Vacsoralemondás december 20. és 22. között: ezekben a napokban hízhatunk a legkönnyebben.
  3. A hónap közepén kerülje a kozmetikai beavatkozásokat: inkább az 1. és 7., valamint a 24. és 30. közötti időszakra tervezze be azokat.